Selecteer een pagina

Presenteren is een vak. Of is het een eigenheid?

Hoe mooi kan presenteren zijn? Hoe mooi is het om trots te zijn op wat je creëert? En blij te zijn met de resultaten? Hoe mooi is het om te ervaren dat je blij wordt van presenteren? En dat jouw publiek plezier heeft en inzichten krijgt door jouw presentaties?

Specialisten presenteren zich dagelijks voor hun werk. Presenteren doen jij en ik dus meerdere malen per dag. Het ene moment zijn we ons bewust van onze presentatie. Veel vaker staan we er niet bij stil dat we ons presenteren omdat het vanzelf gebeurt.

Iedereen is uniek, waardoor jij je anders presenteert dan ik. Het is de vraag of je met het aanleren van een bestaande manier van presenteren jezelf bent tijdens jouw presentatie. Tips op het gebied van presenteren kunnen je helpen. Maar met trucs ben je iets aan het doen waarmee je, wanneer het niet bij jou past, niet authentiek bent. Natuurlijk leiderschap in presenteren brengt je dichterbij jezelf en dichterbij de ander. Je creëert hiermee vertrouwen en daarmee nodig je klanten uit om naar jou te luisteren. Jouw presentatie heeft dan meer impact. Dit komt ten goede van jouw naamsbekendheid en omzet.

Wat maakt van jouw presentatie een succes?

In een gratis PEPtalk help ik jou om te ontdekken wat jij nodig hebt om je krachtig, moeiteloos en met plezier te presenteren.

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven