Selecteer een pagina

PEPpro

Met PEPpro help ik jou in korte tijd jouw presentatie naar een ander niveau te brengen, Door een hele dag stapsgewijs en alleen met jou aan jouw presentatie te werken, heb jij de mogelijkheid om een transformatie in presenteren te maken. Het resultaat biedt jou inzichten en mogelijkheden waarmee jouw presentatie meer impact heeft. Zo bereik je jouw klanten beter en zal jouw klant zich jou beter herinneren.

 

Ja, ik wil een PEPpro

€897,= excl. BTW, voor een dag coaching, training, benodigdheden, video opnamen
Inclusief koffie, thee, water, lunch

DIT KAN IK OOK VOOR JOU BETEKENEN

PEPboost

Met een PEPboost zoomen we in op jouw presentatie. Allereerst bespreken we telefonisch of via een Skypegesprek wat jouw wensen zijn. Daarna zal ik bij een presentatie van jou aanwezig zijn. Met behulp van mijn methode observeer ik jouw manier van presenteren. Na afloop evalueren we jouw presentatie en bespreken we hoe het gegaan is. Ik geef jou adviezen en feedback. We kijken naar wat jij nodig hebt voor een vervolg of verdere ontwikkeling.

PEPmaster

Met deze mogelijkheid help ik jou om in een transformatieproces met jouw eigenheid en bezieling, meer zelfvertrouwen, gemak en plezier te integreren in jouw presentaties.

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven