Selecteer een pagina

PEPscan

Je wilt werken aan jouw presentatie of ergens weet je dat er nog iets aan je presentatie gedaan kan worden, maar weet je niet precies wat of hoe. Met een presentatiescan krijg je inzicht in jouw huidige manier van presenteren en wat er nodig of gewenst is om jouw presentatie verder te ontwikkelen. Met de uitkomst van de presentatiescan kun je je focussen op jouw punten van ontwikkeling.

Ja, ik wil een PEPscan

€67,= exclusief btw

DIT KAN IK OOK VOOR JE BETEKENEN

PEPboost

Geef je presentatie een PEPboost! Zoom in op de verschillende facetten van jouw presentatie en krijg meer inzicht en advies. Zo zie je de vervolgstappen die nodig zijn om jouw presentatie of gesprekvoering naar wens te veranderen.

PEPpro

Lastige gesprekken voeren en presenteren voor een groep, met zelfvertrouwen, gemak en plezier. Fijn om dit in het dagelijkse leven te doen.. Helaas lukt je dit niet altijd vanuit jouw eigenheid en bezieling. Gebruik een PEPpro voor wat jij nodig hebt en maak het verschil.

Met haar warmte, enthousiasme en rust biedt Helen-Rose een veilige setting om te leren. Ik vond het lastig om ‘slecht nieuws gesprekken’ te voeren met klanten en medewerkers. Mede door de begeleiding van Helen-Rose kan ik nu met gemak deze gesprekken voeren. Ik blijf authentiek, bij mijzelf,  zodat ik mijn klanten en medewerkers op een eerlijke en rustige manier ‘slecht nieuws’ kan brengen.

Robin