Selecteer een pagina

PEPscan

Je presentatie onder de loep nemen, ontdekken wat je doet en wat je anders wilt of kunt doen. Met een presentatiescan krijg je inzicht in jouw huidige manier van presenteren en wat er nodig of gewenst is om jouw presentatie verder te ontwikkelen. Met de uitkomst van de presentatiescan kun je je focussen op jouw punten van ontwikkeling.

Ja, ik wil een PEPscan

DIT KAN IK OOK VOOR JE BETEKENEN

PEPboost

De PEPboost is de volgende stap na een PEPscan. Je gaat aan de gang met de inzichten die je hebt opgedaan. Er worden doelen gesteld die gewenst zijn om jouw presentatie of gesprekvoering te veranderen.

PEPpro

Lastige gesprekken voeren of een presentatie geven is lang niet altijd zo makkelijk als je denkt. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk. Met gemak en plezier presenteren lukt dan niet of nauwelijks. Het kost moeite om vanuit jouw eigenheid en bezieling een gesprek te voeren. Een PEPpro helpt jou om je zelfvertrouwen te vergroten en authentiek te zijn.

Met haar warmte, enthousiasme en rust biedt Helen-Rose een veilige setting om te leren. Ik vond het lastig om ‘slecht nieuws gesprekken’ te voeren met klanten en medewerkers. Mede door de begeleiding van Helen-Rose kan ik nu met gemak deze gesprekken voeren. Ik blijf authentiek, bij mijzelf,  zodat ik mijn klanten en medewerkers op een eerlijke en rustige manier ‘slecht nieuws’ kan brengen.

Robin