Selecteer een pagina
PEPmaster

Het programma PEPmaster wordt gegeven voor een periode van 3 maanden waarin ik jou persoonlijk begeleid en help met een verandering in jouw presentatie en jouw bewustzijn. Met behulp van het Pride Essence Program help ik jou stapsgewijs om jouw eigen manier van presenteren te versterken. Ik coach jou, geef training en adviezen. Je werkt stap voor stap aan de versterking van alle gebieden in jouw presentatie. Zo kun je jouw presentatie in de breedte en diepte veranderen.

Heb je er genoeg van om steeds hetzelfde niet werkende stuk tegen te komen tijdens het presenteren? Ben je toe aan een doorslaggevende verandering in jouw presentatie ontwikkeling? Kies dan voor de PEPmaster!

Ja, ik wil een PEPmaster

[wc_quick_buy_link  product=”138″ label=”AANMELDEN” qty=”1″ type=”button”]

€2997,= exclusief btw voor een 3 maanden traject

dit kan ik ook voor je betekenen

PEPboost
Met een PEPboost zoomen we in op jouw presentatie. Allereerst bespreken we telefonisch of via een Skypegesprek wat jouw wensen zijn. Daarna zal ik bij een presentatie van jou aanwezig zijn. Met behulp van mijn methode observeer ik jouw manier van presenteren. Na afloop evalueren we jouw presentatie en bespreken we hoe het gegaan is. Ik geef jou adviezen en feedback. We kijken naar wat jij nodig hebt voor een vervolg of verdere ontwikkeling.
PEPpro
Als ondernemer of manager Is het voor jou niet altijd mogelijk om tijd vrij te maken voor je eigen ontwikkeling. De ruimte om langdurige trajecten aan te gaan is er vaak niet. Toch wil jij je graag blijven ontwikkelen en hierin snel tot een resultaat komen. Ik bied jou daar een mogelijkheid voor met de PEPpro.

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven
Helen-Rose is een heel warme, oprecht geïnteresseerde vrouw en ze is zelf het levende bewijs dat presenteren leuk is en meer is dan ‘voor een groep mensen een praatje houden’. Met haar methode heeft ze mij laten zien dat ik in alle aspecten van mezelf presenteren -in welke vorm dan ook- mezelf meeneem. Debbie Bernasco

Iloveyourbrand