Selecteer een pagina
PEPboost

PEPboost zegt het al, een boost om je presentatie te verbeteren. Geef aandacht aan structuur en de manier waarop je presenteert. Zoom in op verschillende aspecten en krijg inzicht in hoe jij presenteert. Krijg advies hoe jij aspecten kunt veranderen en zet het neer in de praktijk.

Een presentatieproces bestaat uit de voorbereiding, de uitvoering, de afronding en vaak nog een terugkoppeling naar je gesprekspartners of je publiek. Duidelijkheid in de opbouw van dit proces geeft rust. Zo kun je tijdens de presentatie jouw aandacht goed in het moment ‘nu’ hebben. Verbinding maken, een inspirerend verhaal brengen en zorgen voor structuur in je presentatie vormen de belangrijke basis voor een goede presentatie. Het aanvoelen van je publiek of gesprekspartner en de kracht van een juiste houding en stemgebruik spelen ook een grote rol.

Presenteren is een alledaagse manier om je zichtbaar te maken. Jouw presentatie is het eerste contact waarmee jij verbaal en non-verbaal hoorbaar en zichtbaar bent. Op onbewust niveau bepalen  jouw publiek of gesprekspartner of zij met jou verder willen. Jouw presentatie is dus essentieel voor een vervolg. Dit heeft alles te maken met hoe jij overkomt.

Bij een PEPboost onderzoeken we in een eerste gesprek wat jij nodig hebt voor jouw presentatie en waarmee ik jou kan helpen. Stapsgewijs scannen we jouw presentatie aan de hand van het Pride Essence model. Soms helpt het jou wanneer ik in een praktijksituatie aanwezig ben als observeerder. Na afloop bespreken we dan hoe jouw presentatie verlopen is en wat een vervolgstap kan zijn. Je krijgt daarbij tips en adviezen. 

Ja, ik wil een PEPboost

€297,= excl. 21% btw en excl. reiskosten IamProud2Present naar locatie

DIT KAN IK OOK VOOR JE BETEKENEN

PEPpro

Lastige gesprekken voeren en presenteren voor een groep, met zelfvertrouwen, gemak en plezier. Fijn om dit in het dagelijkse leven te doen.. Helaas lukt je dit niet altijd vanuit jouw eigenheid en bezieling. Gebruik een PEPpro voor wat jij nodig hebt en maak het verschil.

PEPscan

Met deze mogelijkheid Jouw presentatie onder de loep! Krijg inzicht in jouw manier van presenteren in één-op-één gesprekken of voor een groep. Maak de balans op van jouw sterke punten en jouw aandachtspunten. Hiermee heb je als het ware een blauwdruk van jouw presentatie.

 

Helen-Rose heeft mij via een visualisatie oefening inzicht gebracht in hoe ik sta in mijn bedrijf. En wat bij me past in hoe ik mezelf presenteer. Het is heel waardevol hoe ik mijn kracht en stevigheid heb gevoeld in deze oefening. Hoe ik mijn kennis wil delen vanuit mijn hart en mijn ervaring. Ik heb ook ontdekt wat ik nog meer mag laten zien. Haar manier van werken is helder en kundig. En ze heeft een hele aangename stem voor de visualisatie die ze deed.  

Nathalie