Selecteer een pagina
PEPboost

Presenteren is een alledaagse manier om je zichtbaar te maken. Jouw presentatie is het eerste contact waarmee jij verbaal en non-verbaal hoorbaar en zichtbaar bent voor je klant, gesprekspartner of publiek. Diegene beslist vaak al op onbewust niveau of hij of zij met jou verder wil. Jouw presentatie is dus essentieel voor een vervolg. Dit heeft alles te maken met hoe jij overkomt.
In een eerste gesprek onderzoeken we wat jij nodig hebt voor jouw presentatie en waarmee ik jou kan helpen. Stapsgewijs scannen we jouw presentatie aan de hand van het Pride Essence Program (PEP) model. Ik kan ook in de praktijk aanwezig zijn bij een gesprek of presentatie om te observeren hoe jouw presentatie verloopt. Na afloop bespreken we hoe jouw presentatie gegaan is en wat een vervolgstap is. Je krijgt daarbij tips en adviezen.

Ja, ik wil een PEPboost

€297,= excl. 21% btw en excl. reiskosten IamProud2Present naar locatie

DIT KAN IK OOK VOOR JE BETEKENEN

PEPpro

Lastige gesprekken voeren en presenteren voor een groep, met zelfvertrouwen, gemak en plezier. Fijn om dit in het dagelijkse leven te doen.. Helaas lukt je dit niet altijd vanuit jouw eigenheid en bezieling. Gebruik een PEPpro voor wat jij nodig hebt en maak het verschil.

PEPscan

Met deze mogelijkheid Jouw presentatie onder de loep! Krijg inzicht in jouw manier van presenteren in één-op-één gesprekken of voor een groep. Maak de balans op van jouw sterke punten en jouw aandachtspunten. Hiermee heb je als het ware een blauwdruk van jouw presentatie.

 

Helen-Rose heeft mij via een visualisatie oefening inzicht gebracht in hoe ik sta in mijn bedrijf. En wat bij me past in hoe ik mezelf presenteer. Het is heel waardevol hoe ik mijn kracht en stevigheid heb gevoeld in deze oefening. Hoe ik mijn kennis wil delen vanuit mijn hart en mijn ervaring. Ik heb ook ontdekt wat ik nog meer mag laten zien. Haar manier van werken is helder en kundig. En ze heeft een hele aangename stem voor de visualisatie die ze deed.  

Nathalie