Selecteer een pagina

HOE BEN IK GEKOMEN BIJ WAT IK NU DOE

Mijn passie voor presentatie en creativiteit is van jongs af aan gevormd door expressie in taal, beeld, muziek en dans. Op mijn vierde jaar maakte ik mijn eerste buitenlandse reis. Tijdens mijn reizen naar vele plekken in de wereld heb ik verschillende culturen en mensen ontmoet met ieder hun eigen taal. Dit heeft mij geïnspireerd en verwondering gebracht. Ieder mens laat zich zien en horen op een eigen manier. Mede daardoor is het respecteren van ieders eigenheid voor mij van grote waarde. In deze wereld is het een kunst om die ruimte te bieden. Daarom is authenticiteit één van mijn kernwaarden.

De wereld om mij heen inspireert mij dagelijks met steeds nieuwe ervaringen en indrukken. Dit heeft mijn kijk op het leven en mijn persoonlijke ontwikkeling verbreed en verdiept. Mijn werkervaring varieert van ondersteunend tot leidinggevend, waardoor ik makkelijk kan schakelen tussen verschillende niveaus. Ik vind het geweldig om met mensen te werken, om hen te helpen op unieke wijze hun presentatie te ontwikkelen. Zodat zij krachtig en met gemak presenteren en in verbinding zijn met zichzelf, de ander en hun omgeving. Op die manier bied ik mijn medemens waarde in het authentiek en inspirerend zijn met uiteindelijk een mooiere samenleving.

Wat maakt jouw presentatie waardevol en een succes?

In een gratis PEPtalk ontdek jij wat jij nodig hebt om je krachtig op eigen unieke wijze te presenteren en in verbinding met je klant te zijn zodat jouw presentatie vloeiend verloopt.

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

In mijn werkleven spreek ik veel. Op momenten van spreken had ik vaak een hoge ademhaling en mijn stem werd zachter naarmate ik het einde van een zin bereikte. Mijn wens was om continu bij stem en vol energie te spreken. Ik ontmoette Helen-Rose en voelde mij op mijn gemak bij haar. Zij is een heel fijn persoon met veel expertise. Dat geeft mij een basis van vertrouwen. Zij heeft mij laten inzien en ervaren dat ik door de juiste stem- en houdingsoefeningen meer stem en energie hield tijdens het spreken. Vlak na de coachingsessie heb ik een grote presentatie gegeven waarbij ik direct kon toepassen wat ik bij haar geleerd had en met resultaat! Ook heel fijn is het werkboek dat ik kreeg met de oefeningen, theorie, tips en ruimte voor aantekeningen. Wil jij een goede houding, stem en energie hebben? Wil je verbinding maken met je publiek of klant en goed in je kracht blijven tijdens jouw presentatie? Zonder twijfel raad ik je aan om naar Helen-Rose te gaan.

Debbie Bernasco

Iloveyourbrand