Selecteer een pagina

HOE BEN IK GEKOMEN BIJ WAT IK NU DOE

Van jongs af aan ging ik met mijn moeder naar musicals, toneel- en dansuitvoeringen in Amsterdam, Den Haag, Londen, Parijs, New York.. Ik zat dan op het puntje van mijn stoel om te zien wat er gebeurde op toneel. De muziek, de spelers en het verhaal bepaalden de sfeer in het moment. De taal kon ik nog niet verstaan, dus viel mijn oog op de non-verbale communicatie. Deze ervaringen hebben mij veel gebracht. Het werken met expressie in taal, beeld, muziek en dans heeft mijn passie voor theater, creativiteit en presentatie gevormd.
Jarenlang heb ik tijdens mijn reizen verschillende culturen en mensen ontmoet met ieder hun eigen taal. Die ervaringen leerde mij dat ieder mens, ieder volk zich laat zien en horen op hun eigen manier. Mede daardoor is het respecteren van ieders eigenheid voor mij van grote waarde. In deze wereld is het een kunst om die ruimte te bieden. Daarom is authenticiteit één van mijn kernwaarden.

De wereld om mij heen inspireert mij dagelijks. Mijn kijk op het leven en mijn persoonlijke ontwikkeling is daardoor verbreed en verdiept. In combinatie met mijn brede werkervaring van ondersteunend tot leidinggevend maakt dat ik makkelijk kan schakelen tussen verschillende niveaus. Mijn missie is om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling, zodat zij authentiek, in verbinding en met gemak (zich) presenteren.

Wat kan ik voor jou betekenen?


Kijk eens op mijn
aanbodpagina. Ik help je graag verder. Met een gratis PEPtalk help ik jou om helder te krijgen wat jij nodig hebt voor jouw presentatie.

In mijn werkleven spreek ik veel. Op momenten van spreken had ik vaak een hoge ademhaling en mijn stem werd zachter naarmate ik het einde van een zin bereikte. Mijn wens was om continu bij stem en vol energie te spreken. Ik ontmoette Helen-Rose en voelde mij op mijn gemak bij haar. Zij is een heel fijn persoon met veel expertise. Dat geeft mij een basis van vertrouwen. Zij heeft mij laten inzien en ervaren dat ik door de juiste stem- en houdingsoefeningen meer stem en energie hield tijdens het spreken. Vlak na de coachingsessie heb ik een grote presentatie gegeven waarbij ik direct kon toepassen wat ik bij haar geleerd had en met resultaat! Ook heel fijn is het werkboek dat ik kreeg met de oefeningen, theorie, tips en ruimte voor aantekeningen. Wil jij een goede houding, stem en energie hebben? Wil je verbinding maken met je publiek of klant en goed in je kracht blijven tijdens jouw presentatie? Zonder twijfel raad ik je aan om naar Helen-Rose te gaan.

Debbie