Selecteer een pagina

HOE BEN IK GEKOMEN BIJ WAT IK NU DOE

Van jongs af aan ging ik met mijn moeder naar musicals, toneel- en dansuitvoeringen in Amsterdam, Den Haag, Londen, Parijs, New York.. Ik zat dan op het puntje van mijn stoel om te zien wat er gebeurde op toneel. De muziek, de spelers en het verhaal bepaalden de sfeer in het moment. De engelse taal kon ik nog niet verstaan, dus viel mijn oog op de non-verbale communicatie. Het werken met expressie in taal, beeld, muziek en dans heeft mijn passie voor theater, communicatie, presentatie en creativiteit gevormd.

Jarenlang heb ik gereisd en verschillende mensen en culturen ontmoet met elk hun eigen taal. Zo leerde ik dat mensen, volkeren en culturen zich laten zien en horen op een eigen manier. Het respecteren van ieders eigenheid is voor mij van grote waarde. In de huidige maatschappij is het een kunst èn een uitdaging om die ruimte te bieden.

De wereld om mij heen inspireert mij dagelijks. Mijn kijk op het leven en mijn persoonlijke ontwikkeling is daardoor verbreed en verdiept. Mijn uiteenlopende werkervaring van ondersteunend tot leidinggevend maakt dat ik makkelijk kan schakelen tussen verschillende mensen en verschillende niveaus. Mijn missie is om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling op het gebied van communiceren, zodat zij authentiek, in verbinding en (zich) met gemak presenteren.

Wat kan ik voor jou betekenen?


Kijk eens op mijn
aanbodpagina. Ik help je graag verder. Met een gratis PEPtalk kan je helder krijgen wat jij nodig hebt voor jouw presentatie.

Tijdens presentaties had ik vaak een hoge ademhaling en mijn stem werd zachter naarmate ik het einde van een zin bereikte. Mijn wens was om continu bij stem en vol energie te spreken. Ik ontmoette Helen-Rose en voelde mij op mijn gemak bij haar. Zij is een heel fijn persoon met veel expertise. Dat geeft mij een basis van vertrouwen. Zij heeft mij laten inzien en ervaren dat ik door de juiste stem- en houdingsoefeningen meer stem en energie houd tijdens het spreken. Vlak na de coachingsessie heb ik een grote presentatie gegeven waarbij ik direct kon toepassen wat ik bij haar geleerd had en met resultaat! Ook heel fijn is het werkboek dat ik kreeg met de oefeningen, theorie, tips en ruimte voor aantekeningen. Wil jij een goede houding, stem en energie hebben? Wil je verbinding maken met je publiek of klant en goed in je kracht blijven tijdens jouw presentatie? Zonder twijfel raad ik je aan om naar Helen-Rose te gaan.

Debbie