Selecteer een pagina

AANBOD

Authentieke presentatie met impact

Als professional, ondernemer of student wil je jouw kennis en ervaring delen op een inspirerende manier èn op jouw manier. Voor authentiek presenteren is er meer nodig dan de basis presentatiemanieren. Of misschien wel minder. Hoe weet je dat je authentiek presenteert? Jouw publiek geeft non-verbale of verbale feedback over jouw presentatie. Deze feedback is waardevol en kan jou verder helpen. Het vertelt je of de presentatie goed verloopt, inspirerend is of nog iets nodig heeft. Als een presentatie niet fijn verloopt, voel je dat van binnen en uit je dat naar buiten, vaker non-verbaal dan verbaal. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van stress of spanning bij presenteren. Dat kan jou blokkeren en dat wil je liever niet. De blokkade uit zich in bijvoorbeeld een benauwd gevoel, een zachtere stem of een black-out. Met als gevolg dat je afgeleid bent en je focus kwijt raakt. De aandacht van de ander gaat dan naar jou in plaats van naar waar het in jouw presentatie om gaat.
Iamproud2present biedt meerdere mogelijkheden om aan je presentatie te werken. Met deze voedingsbodem ontwikkel je jouw eigen manier van presenteren waarmee je een natuurlijke impact creëert. Speciaal voor deze ontwikkeling heb ik het model Pride Essence en de methode Pride Essence Program (PEP) ontwikkelt. Hiermee help ik jou naar de gewenste verandering in jouw presentatie.

PEPboost

Met een PEPboost zoomen we in op jouw presentatie. In een telefonisch of skypegesprek krijgen we helder wat jouw wensen zijn. Als vervolg ben ik bij een presentatie van jou aanwezig. Met behulp van mijn methode Pride Essence Program (PEP) observeer ik jouw presentatie en jouw manier van presenteren. Na afloop bespreken we in een evaluatiegesprek hoe het gegaan is. Ik geef jou feedback en adviezen. We kijken naar wat jij nodig hebt voor een vervolg of verdere ontwikkeling.

PEPpro

Een PEPpro is een mooie mogelijkheid voor jou als professional of expert om in korte tijd heel gericht te werken aan jouw presentatie. Door de drukte in jouw werk is het voor jou niet altijd mogelijk om tijd vrij te maken voor je eigen ontwikkeling. De ruimte om langdurige trajecten aan te gaan is er niet. Toch wil jij je graag blijven ontwikkelen en hierin snel tot een resultaat komen.

 

PEPmaster

Tijdens het traject PEPmaster help ik jou gedurende een periode van 6 maanden met de ontwikkeling van jouw presentatie en communicatie. Patronen en mechanismen die jou niet helpen, worden doorbroken. Het resultaat is een diepgaande transformatie. Dit doe jij in verbinding met jezelf, jouw dienst of product en jouw klant. Hiermee creëer je meer eigenheid, zelfvertrouwen, en plezier waardoor jouw presentatie meer impact heeft.

 

WAT IK VERDER DOE

PEPtalk

Wil jij dat jouw presentatie vloeiend verloopt? Wil jij je op eigen unieke wijze krachtig presenteren? Wil jij meer in verbinding zijn met jouw klant tijdens het presenteren? Ben jij misschien wat onzeker over jouw presentatie? Heb jij het idee dat jij het anders zou willen, maar weet jij niet precies waar het aan ligt? Of hoe jij dat kunt doen? Vraag dan een gratis PEPtalk aan.

PEPdiner

Een unieke combinatie van presenteren, inspireren, netwerken en eten! Een (h)eerlijke driegangenmaaltijd illustreert de avond waarbij er een roulatie plaatsvindt op het podium. Deelnemers zijn ook sprekers en geven een eigen presentatie naar keuze of gekoppeld aan het thema van de avond. Wil jij graag meer ervaring opdoen in het presenteren? En wil je dit doen in een informele setting? Of wil jij graag feedback van anderen over jouw presentatie? Dan is het PEPdiner iets voor jou!

PEPcard

Als professional wil je graag op een krachtige en natuurlijke manier overkomen bij de ander. Je wilt dat de ander jouw expertise als waardevol ervaart en begrijpt. Het is dan ook van belang om regelmatig te werken aan jouw presentatie door coaching, training of workshops. Gewoontes sluipen in onze presentaties waardoor wij blinde vlekken kunnen krijgen voor onze eigen aandachtspunten. Met de PEPcard heb jij een mooi hulpmiddel hiervoor waarmee jij gericht kunt werken aan jouw presentatie.

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

I am proud 2 present: Iets wat ik na deze workshop zeker kan zeggen. Op een fijne, toegankelijke en warme manier begeleidt Helen-Rose mij naar een punt waarop ik uiteindelijk besef dat ik geheel autonoom, zonder vrees of belemmering kan presenteren. Ik neem afstand van dat waarvan ik dacht dat het een valkuil was en kom stevig voor een groep te staan waarbij ik met vertrouwen vertel over mijn kennis en ervaring. Dit is echt een cadeau voor mijzelf. 

Robert Lambregts

Robert Lambregts