Selecteer een pagina

AANBOD

 Voor een authentieke en krachtige presentatie met impact

 

Kennis en ervaring delen op jouw manier. en dan ook nog inspirerend, met inpact! Dat wil toch iedereen die presenteert?
Voor authentiek presenteren is er meer of misschien wel minder nodig dan je nu doet. In het PresentatieLab ontdek jij wat jij nodig hebt!

Vind jij het spannend om een presentatie te geven? Je bent echt geen uitzondering. Spanning of andere factoren kunnen bepalend zijn dat jouw presentatie niet fijn of soepel verloopt. Je voelt dat misschien van binnen en maakt dat meer onbewust dan bewust zichtbaar of voelbaar voor anderen. Dat kan jou blokkeren en uit zich bijvoorbeeld in het hebben van een benauwd gevoel, een zachtere stem of een black-out. Hierdoor raak je afgeleid en ben je je focus kwijt. Je publiek merkt dat. De aandacht gaat dan naar jou in plaats van naar jouw presentatie.

Het PresentatieLab van iamproud2present biedt jou meerdere mogelijkheden om aan je presentatie te werken op het gebied van  structuur, verbinding, stem, houding en uitstraling.

PEPboost

Zoom in op de verschillende facetten van jouw presentatie, zoals structuur, inspiratie, verbinding, spanning, houding, stem. Krijg meer inzicht in wat jij doet, krijg advies hoe je aspecten kunt veranderen en zet het neer in de praktijk.. 

PEPpro

Wat heb je nodig voor een authentieke, krachtige en inspirerende presentatie? Begin bij het fundament van een presentatie en bouw stapsgewijs op tot het moment dat je live in gesprek gaat of voor een groep staat. 

 

PEPscan

Jouw presentatie onder de loep! Krijg inzicht in jouw manier van presenteren in één-op-één gesprekken of voor een groep. Maak de balans op van jouw sterke punten en jouw aandachtspunten. Hiermee heb je als het ware een blauwdruk van jouw presentatie.

 

WAT IK VERDER AANBIED

PEPtalk

Ik kan me voorstellen dat je misschien niet helder hebt waar je aan wilt werken of wat er nodig zou zijn om aan te werken. Op zo’n moment kun je een gratis PEPtalk aanvragen van een half uur. Ik help jou dan om jouw wensen duidelijk te krijgen.
 Vraag een gratis PEPtalk aan en ik help je om daarin helderheid te krijgen.

PEPcard

Er zijn bepaalde aspecten in jouw presentatie waar je aan wilt werken. Met de PEPcard help ik je snel en in korte tijd.
De PEPcard is een jaar geldig. Je krijgt €50 korting en betaalt €375 
Ook een leuk cadeau om aan medewerkers te geven die presentatiecoaching kunnen gebruiken!

 

Weet jij dat je publiek non-verbale feedback geeft tijdens jouw presentatie?
Leer je publiek te lezen!

I am proud 2 present: Iets wat ik na deze workshop zeker kan zeggen. Op een fijne, toegankelijke en warme manier begeleidt Helen-Rose mij naar een punt waarop ik uiteindelijk besef dat ik geheel autonoom, zonder vrees of belemmering kan presenteren. Ik neem afstand van dat waarvan ik dacht dat het een valkuil was en kom stevig voor een groep te staan waarbij ik met vertrouwen vertel over mijn kennis en ervaring. Dit is echt een cadeau voor mijzelf. 

Robert