Selecteer een pagina

AANBOD

Authentieke presentatie met impact

Je wilt jouw kennis en ervaring delen op een inspirerende manier èn op jouw manier. Voor authentiek presenteren is er meer nodig dan de basis presentatiemanieren. Of misschien wel minder. Hoe weet je dat je authentiek presenteert? Jouw publiek geeft non-verbale of verbale feedback over jouw presentatie. Deze feedback is waardevol en kan jou verder helpen. Het vertelt je of de presentatie goed verloopt, inspirerend is of nog iets nodig heeft. Als een presentatie niet fijn verloopt, voel je dat van binnen en uit je dat naar buiten, vaker non-verbaal dan verbaal. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van stress of spanning bij presenteren. Dat kan jou blokkeren en dat wil je liever niet. De blokkade uit zich in bijvoorbeeld een benauwd gevoel, een zachtere stem of een black-out. Met als gevolg dat je afgeleid bent en je focus kwijt raakt. De aandacht van de ander gaat dan naar jou in plaats van naar waar het in jouw presentatie om gaat.
Iamproud2present biedt meerdere mogelijkheden om aan je presentatie te werken. Met deze voedingsbodem ontwikkel je jouw eigen manier van presenteren waarmee je een natuurlijke impact creëert. Speciaal voor deze ontwikkeling heb ik het model Pride Essence en de methode Pride Essence Program (PEP) ontwikkelt. Hiermee help ik jou naar de gewenste verandering in jouw presentatie.

PEPboost

Geef je presentatie een PEPboost! Zoom in op de verschillende facetten van jouw presentatie en krijg meer inzicht en advies. Zo zie je de vervolgstappen die nodig zijn om jouw presentatie of gesprekvoering naar wens te veranderen.

PEPpro

Lastige gesprekken voeren en presenteren voor een groep, met zelfvertrouwen, gemak en plezier. Fijn om dit in het dagelijkse leven te doen.. Helaas lukt je dit niet altijd vanuit jouw eigenheid en bezieling. Gebruik een PEPpro voor wat jij nodig hebt en maak het verschil.

 

PEPscan

Jouw presentatie onder de loep! Krijg inzicht in jouw manier van presenteren in één-op-één gesprekken of voor een groep. Maak de balans op van jouw sterke punten en jouw aandachtspunten. Hiermee heb je als het ware een blauwdruk van jouw presentatie.

 

WAT IK VERDER DOE

PEPtalk

Heb je het idee dat je nog wat kunt veranderen aan je presentatie, maar je weet niet precies wat of hoe? Vraag gerust een gratis PEPtalk aan. Ik help je graag verder!

PEPcard

Werken aan je presentatie kun je met deze PEPcard doen op afspraak. Deze kaart heeft een tegoed voor 4 uur coaching met de waarde van €375.

I am proud 2 present: Iets wat ik na deze workshop zeker kan zeggen. Op een fijne, toegankelijke en warme manier begeleidt Helen-Rose mij naar een punt waarop ik uiteindelijk besef dat ik geheel autonoom, zonder vrees of belemmering kan presenteren. Ik neem afstand van dat waarvan ik dacht dat het een valkuil was en kom stevig voor een groep te staan waarbij ik met vertrouwen vertel over mijn kennis en ervaring. Dit is echt een cadeau voor mijzelf. 

Robert