Selecteer een pagina
Mijn naam is Helen-Rose Joon. Ik ben presentatiecoach voor ondernemers en professionals. Ik help jou zodat jij op eigen unieke wijze met je presentatie jouw klant bereikt. Zodat jouw expertise goed overkomt bij jouw klant en de klant jou begrijpt. Het delen van jouw expertise is wat jij kunt en graag doet. Maar is dat voldoende om werkelijk verbinding te maken met jouw klant? Goed in je eigen kracht staan helpt jou. Het overzicht kwijt zijn, moeite met inlevingsvermogen of angst hebben tijdens het presenteren, komen vaak voor. Met mijn methode Pride Essence Program help ik jou zodat jij op jouw eigen wijze in verbinding met je klant bent en ervoor zorgt dat jouw presentatie vloeiend verloopt.

BLIJF OP DE HOOGTE

 

Regelmatig schrijf ik over presenteren. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

AANMELDEN

WERKEN AAN JE PRESENTATIE IS WERKEN AAN JE SUCCES

Jij bent professional of expert. Of je nu accountant, adviseur, docent, ingenieur, IT’er, marketeer, medisch specialist, recruiter, (sport)trainer of jurist bent: Iedere expert heeft zich ontwikkeld in een bepaald vakgebied. Voor jou is een goede en gedegen presentatie van jezelf, jouw product of dienst essentieel. Jij laat hiermee zien wat jij jouw klant biedt en waar jij en jouw expertise voor staan. Met jouw vakkennis help jij jouw klant. Jouw klant kan vertrouwen op jouw kennis en kunde. Per slot ben jij de expert en komt jouw klant niet voor niets naar jou! Toch gebeurt het wel eens dat jouw klant jou niet begrijpt, bijvoorbeeld omdat jouw verhaal te specialistisch is. Of misschien heb jij wel eens het gevoel dat jouw klant jou daardoor niet helemaal vertrouwt. Of komt jouw klant niet prettig over en heb jij daar last van? Dat is vervelend want jij doet jouw best om met jouw kennis en kunde jouw klant te bereiken. Het is dan teleurstellend wanneer de boodschap niet goed overkomt.

Vanuit jouw expertise is jouw verhaal helder en duidelijk. Wat is er nodig om ervoor te zorgen dat jouw klant jou volgt? Op basis van mijn model Pride Essence Program (PEP) heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik jou help in jouw communicatie en presentatie.. Zodat jij anderen door middel van jouw presentatie beter kunt bereiken met jouw kennis en kunde. Zo verbind jij je met jouw klant en kun jij als professional of expert jouw dromen en doelen realiseren.

JOUW PRESENTATIE, DAT BEN JIJ!

Met mijn presentatiecoaching en -training krijg jij waardevolle inzichten. Jij ontwikkelt stap voor stap jouw presentatie en jouw bewustzijn in het presenteren. Zo vergroot jij jouw zelfvertrouwen en voel jij je op jouw gemak tijdens het presenteren. Jij verbindt je met de ander. en hiermee creëer Jij een basis van vertrouwen. Jouw klant resoneert op jou. Jij bent geloofwaardig. en jij straalt jouw unieke eigenheid uit in jouw presentatie. Jij merkt dit aan hun positieve reacties. Hierdoor krijg je meer plezier in het presenteren en heeft jouw presentatie ook meer impact.  Want jouw presentatie, dat ben jij!

Met je stem en houding een duidelijke boodschap overbrengen, verbaal en non-verbaal communiceren op zo’n manier dat je klant jou begrijpt. Zodat je klant of publiek vertrouwen in jou heeft. Dan ben jij geloofwaardig.

MIJN AANBOD

PEPboost

Inzoomen op jouw presentatie helpt jou als specialist om duidelijk te krijgen wat je kan veranderen. In een telefoon- of Skypegesprek bespreken we jouw wensen. Aan de hand van het PEP model onderzoek ik bij een presentatiemoment van jou wat er speelt. Met behulp van mijn methode en aan de hand van het model PEP observeer ik jouw manier van presenteren. Met een evaluatiegesprek na afloop sluiten we jouw PEPboost af waarbij ik feedback en adviezen geef. We kijken naar wat jij nodig hebt voor een vervolg of verdere ontwikkeling.

PEPpro

Als specialist Is het voor jou niet altijd mogelijk om tijd vrij te maken voor je eigen ontwikkeling. De ruimte om langdurige trajecten aan te gaan is er vaak niet. Toch wil jij je graag blijven ontwikkelen en hierin snel tot een resultaat komen. Ik bied jou daar een mogelijkheid voor met de PEPpro.

PEPmaster

In een traject van 6 maanden help ik jou met je presentatie zodat er meer verdieping en verankering plaatsvindt in het  transformatieproces. Hierbij werk je met jouw eigenheid en bezieling. Hiermee creëer je meer zelfvertrouwen, gemak en plezier. en integreert dat  in jouw presentaties zodat jij presenteren relaxed kan toepassen in je werk.

Zin in een opPEPper? Kom dan naar het PEPpodium!

Eén keer in de maand kan je een opPEPper krijgen bij het PEPpodium. Dit is vooral voor diegene die graag wil oefenen met spreken voor een groep of spreken in het openbaar. Zin in een opPEPper? Meld je aan voor het eerstvolgende PEPpodium!

Helen-Rose is een heel warme, oprecht geïnteresseerde vrouw en ze is zelf het levende bewijs dat presenteren leuk is en meer is dan ‘voor een groep mensen een praatje houden’.  Met haar methode heeft ze mij laten zien dat ik in alle aspecten van mezelf presenteren -in welke vorm dan ook- mezelf meeneem. Hierdoor kan ik mezelf op een heel prettige, geloofwaardige en authentieke wijze inzetten als instrument om mijn boodschap over te brengen.

Met een werkvorm die Helen-Rose hierbij heeft toegepast kreeg ik een heel helder beeld van hoe ik mezelf zie in relatie tot presenteren. Dit heeft mij een geweldig inzicht gegeven in de aspecten van mijzelf die mij sterk maken, maar ook in de punten die ik zelf graag zou willen ontwikkelen om steviger en met meer zelfvertrouwen en plezier (mezelf) te presenteren.

Maartje Breepoel

Foryoursuccesonly